Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

McDonald's Cup - krajské kolo - 1. místo

Zveřejněno: 20.května 2024 | Autor: Gabriela Kodytková
Aktuality, projekty

Po vítězství v okresním finále McDonald's Cupu se naše fotbalové družstvo 2. - 3. tříd zúčastnilo krajského finále v kategorii A, které se konalo 17. 5. na stadionu Slovan Liberec.

Průběh prvních dvou zápasů byl velice napínavý, ale náš tým nakonec přestřílel družstvo ze ZŠ Mozartova 7:6. Jako druhé se nám postavilo družstvo základní školy z Kamenického Šenova, tento zápas byl taktéž velice vyrovnaný a skončil remízou 2:2.

Základní školu Roztoky náš tým ve třetím zápase porazil neuvěřitelných 9:0, a tím si zajistil první místo a postup do republikového finále, které se bude konat 3. - 4. června v Hradci Králové.

Aby toho nebylo málo, odnesli si dva hráči našeho týmu další ocenění. Jedno za nejlepšího střelce, které získal Matyáš Ševčík s celkovým počtem 8 gólů, a druhé získal Marek Pecka za nejrychlejší gól, který skóroval v neuvěřitelných prvních 11 vteřinách zápasu.

Vítězství a postup do republikového finále naše družstvo oslavilo pitím dětského šampaňského přímo ze zlatého poháru.

Družstvo hrálo ve složení:

Marek Pecka a Filip Valášek, 2.A

Matyáš Ševčík, 2.B

Štěpán Havlín, 2.C

Ella Bertová, Lucie Turková, Jakub Liška, 3.A

Šimon Moravec, 3.B

Jan Latocha, Albert Tošovský, Matěj Kubiš, 3.C

Všem hráčům děkujeme za skvělou reprezentaci naší školy, gratulujeme ke krásnému výsledku v krajském kole, a přejeme hodně štěstí a úspěchů v republikovém finále.

Login