Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přespolní běh - okresní i krajské kolo

Zveřejněno: 14.října 2024 | Autor: Gabriela Kodytková
Sport

Ve čtvrtek 3. října se naši nejrychlejší běžci nezalekli chladného počasí a zúčastnili se okresního kola závodu v přespolním běhu. Každé kategorie se zúčastnilo více než 50 závodníků z různých libereckých škol. Chlapci a dívky soutěžili v týmech, přičemž se vždy sčítaly časy čtyř nejlepších závodníků.

Družstvo mladších žáků, ve složení Jakub Pecka, Antonín Sluka, Vojtěch Bečka a Šimon Doubrava, obsadilo skvělé páté místo. Mladší i starší dívky si vyběhaly bronzové medaile. Družstvo mladších děvčat reprezentovaly Lída Havlínová, Anička Cicháková, Adélka Špringlová, Sofie Stříbrná, Thea Sládečková a Magdaléna Sádecká. Starší žákyně závodily v sestavě Bára Budinová, Lucka Zelená, Kateřina Adámková, Eliška Luptáková a Maruška Kabrielová.

Na prvním místě se umístil tým našich nejstarších borců, ve složení Vojtěch Doubrava, Josef Schäfer, Ondřej Jelínek, Dominik Kousal a Denis Drbohlav. Tento vítězný tým postoupil do krajského kola, které se uskuteční ve středu 9. října v Jablonci nad Nisou.

Všem závodníkům děkujeme za vzornou reprezentaci školy a držíme palce našim starším chlapcům v dalším kole!

Ve středu 9. října 2024 se naši chlapci z 8. a 9. ročníku utkali s nejlepšími běžci z Libereckého kraje v krajském finále přespolního běhu, které se konalo ve sportovním areálu Břízky v Jablonci nad Nisou. Konkurence byla opravdu silná. Vojta Doubrava se umístil na skvělém druhém místě ze všech závodníků. Celý tým nakonec získal bronzové medaile. Srdečně gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů i do budoucna!

Login