Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ve finále McDonald’s Cupu jsou ti nejlepší z nejlepších

Zveřejněno: 05.června 2024 | Autor: Gabriela Kodytková
Aktuality, projekty

Již 25. ročník republikového finále McDonal’s Cupu, který je největším fotbalovým turnajem pro žáky a žákyně základních škol, se uskutečnil 3. a 4. června 2024 v nové Malšovické aréně v Hradci Králové.
Do největšího turnaje pro žáky 1. stupně ZŠ se z celkem 2084 přihlášených škol probojovali i naši žáci ZŠ Ještědská v tomto složení: Filip Valášek (2.A), Matyáš Ševčík (2. B), Štěpán Havlík (2.C), Ella Bertová, Lucie Turková, Jakub Liška, Vilém Oppitz (3. A), Šimon Moravec (3. B), Jan Latocha, Albert Tošovský a Matěj Kubiš (3. C). Děti si užily dva dny plně nabitého programu, který pro ně pořadatelé připravili. Nejen, že si užívaly fotbalové zápasy, ve kterých podávaly skvělé výkony, ale využily i funzónu, kde měly možnost vyzkoušet sportovní atrakce. K závěru turnaje si užily skvělou atmosféru při exhibičním utkání slavných osobností. Mohly se potkat s legendami českého fotbalu jako je Milan Baroš, Jan Koller, Vladimír Šmicer, Petr Švancara a slavné ikony jako Leoš Mareš, Jakub Kohák, Přemek Forejt a další.
ZŠ Ještědská byla úplným nováčkem tohoto republikového finále, a tak si i přesto, že nedosáhli na nejvyšší příčky, zaslouží velké uznání. Budeme jim přát do dalších
ročníků hodně úspěchů.


Výsledky republikového finále naleznete zde.

 

Login