Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Krajský přebor starších žákyň

Zveřejněno: 26.ledna 2024 | Autor: Gabriela Kodytková
SK Ještědská

4. kolo  - skupiny / 21. 1. 2024

Áčko hrálo opět v domácím prostředí 1. ligu. Turnaj jsme zahájili naprosto bezkrevným výkonem proti Novému Boru (0:2). V druhém utkání, proti Dukle, v průběhu prvního setu holky ukázaly, jak výborný volejbal dokáží předvádět. Bohužel to stačilo jen na jeden set. Proti rozehrané Dukle jsme těžko vzdorovali (1:2). V posledním zápase jsme opět předváděli velmi slušný volejbal a jasně přehráli Vrtule z Frýdlantu (2:0). Celkově jsme skončili opět na 3. místě. V celkové tabulce jsme stále druzí za Novým Borem.

Naše zápasy jsou jako den a noc. Bohužel se nám nedaří udržet konzistentnost výkonů. Příští týden nás čeká další kolo Českého poháru ve Vyškově. Snad nám další porce zápasů pomůže stabilizovat výkony.

Turnaj odehrály: Eliška Šepeláková, Kačka Klimentová, Valča Jindřichová, Šárka Miklášová, Eliška Houdová, Áďa Sádecká, Naty Živnůstková, Áďa Bártová a Klárka Sedláčková.

 

Tým béčka odjel v plném počtu do Mnichova Hradiště. Do Mnichova Hradiště jsme s jedním jediným cílem, a to vyhrát a postoupit zpět do 4. skupiny. První zápas jsme nastoupili proti Turnovu “B”, zápas byl velmi obtížný. Nakonec po vyrovnaném tiebreaku jsme si vzali vítězství 2:1 na sety. Do druhého zápasu jsme nastoupili proti ToRik Doksy ve vítězné sestavě. V tomto zápase holky dělaly minimum vynucených chyb, proto si odnesly vítězství 2:0. Po hodinové pauze nás čekal poslední soupeř, a to TJ Slovan Varnsdorf. I když si holky vybojovaly výhru 2:0, tak zápas byl napínavý do samotného konce.   Na holkách byla znát mírná nervozita, která v zápase hrála velkou roli, ale nakonec to týmově ustály. Díky skvělému výkonu celého týmu se opět posouváme zpět do 4. ligy.

Turnaj odehrály: Eliška Luptáková, Eliška Franců, Veronika Perničková, Kája Poláková, Áďa Křivohlavá, Zuzka Fišerová, Zuzka Doležalová, Natka Langpaulová, Viky Valentová, Tereza Pořízková, Mája Stránská a Terka Hrušková.

Login