Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Krajský přebor starších žákyň

Zveřejněno: 14.února 2024 | Autor: Gabriela Kodytková
Aktuality

5. kolo  - skupiny / 10. 2. 2024

Áčko odjelo na 1. ligu v „okleštěné“ sestavě do Nového Boru. První zápas, proti oslabené Dukle, byl pro nás, z pohledu celého turnaje, zřejmě klíčový. Po vyhraném první setu jsme druhý prohráli těsně v koncovce. Do koncovky třetího setu jsme vstupovali s vedením 14:11. Přesto jsme set prohráli 15:17. V dalších zápasech s Novým Borem (0:2) a Jabloncem (0:2) už jsme nenašli správnou motivaci, odvahu a bojovnost. Poprvé se tedy letos propadáme do 2. ligy.  

Turnaj odehrály: Eliška Šepeláková, Kačka Klimentová, Terka Hrušková, Eliška Houdová, Áďa Sádecká, Naty Živnůstková, Klárka Sedláčková.

 

Béčko též odjelo v oslabené sestavě do České Lípy. První zápas proti TJ Slavie Liberec byl pro nás seznamovací, jelikož některé hráčky musely hrát na jiných postech. Zápas jsme prohráli s velkým rozdílem. Do druhého zápasu jsme nastoupili ve větší víře, bohužel nás zradil vlastní servis a též jsme prohráli 2:0 proti Jablonci. V posledním zápase jsme narazili na Mnichovo Hradiště, bohužel holkám chyběla už motivace a bojovnost, proto i tento zápas prohrály 2:0. Po tomto turnaji se opět vracíme do 5. ligy.

Turnaj odehrály: Áďa Křivohlavá, Zuzka Fišerová, Zuzka Doležalová, Eliška Franců, Thea Sládečková, Viky Valentová a Majda Sádecká.

Login